landingspagina infographic

Hoe ontwikkel je een succesvolle landingspagina (infographic)

Een landingspagina op je website heeft als doel om de bezoeker aan te zetten tot het uitvoeren van een handeling.

Dit kan zijn: klant worden, aanmelden voor nieuwsbrief of reageren op een blogartikel. Voor een succesvolle conversie is het daarom erg belangrijk dat deze pagina perfect in elkaar steekt en de geschikte onderdelen bevat. Dit artikel bevat een infographic die alles uit de doeken doet over het opzetten van een landingspagina.

Het grote voordeel van een landingspagina is de flexibiliteit ervan. Doorgaans is het moeilijk om over de volledige website een A/B testing te doen. Met een landingspagina daar tegenover heb je de mogelijkheid om de boodschap aan te passen aan de sector die je wilt targeten.

Lees ook: Hoe voorkom je het verlaten winkelwagen effect in je webshop?

Deze landingpagina infographic bevat 14 op data gebaseerde technieken om de landingspagina conversie te optimaliseren.

landingspagina infographic