Passie voor webdesign en web development.

capaly

WIE OF WAT IS CAPALY

freelance web front end developer

Capaly is mijn thuishaven. Rik Dekyvere is mijn naam, aangenaam. Ik ben een freelance web / front end developer. Door te focussen op creatieve en resultaatgerichte oplossingen breng ik jouw innovatieve ideeën tot leven.

Of je nu een website, een eCommerce webshop of een volledig op maat gemaakte oplossing nodig hebt, ik kan ontwerpen en ontwikkelen wat je zoekt.

Ik help éénpitters en kleinbedrijf om met hun website een online impact te maken.

Ik heb een klantgerichte mentaliteit en ik vind het belangrijk om iedereen van mijn klanten goed te leren kennen. Om zo te kunnen investeren in hun succes. Ik bouw niet alleen websites, ik bouw ook aan relaties die resultaten opleveren.

Voor bedrijven

Ik ontwerp en ontwikkel gebruiksvriendelijke websites die aansluiten op je bedrijfsdoelstellingen. Terwijl ik zal voorkomen te praten in vakjargon heb ik oor voor je probleem en zal ik het perfecte plan smeden en een product ontwikkelen dat het beste rendement oplevert.

Voor internetbureaus

Hebt u hulp nodig bij een complexe website of digitaal project? Misschien heb je gewoon een extra paar handen nodig of zoek je iemand om de vakantieperiode te vullen, ik kan helpen.

Wat klanten vertellen
Toen Capaly met een voorstel kwam voor de website wist ik meteen dat ze begrepen wat ik wou.
Johan Steenbergen - eigenaar D2A
My client needed a web presence quickly for an event and education and health non-profit
and Capaly delivered! Easy and seamless process with the client and his target market giving high marks for the end product.
Kudos to the development team for making my job easy on this project.Jeff Black - Owner i2DesigN
It has certainly been a pleasure to work with you and your team. Rik is a real gem and a true professional.
Capaly made the entire website development & testing process seamless and pain free. I truly hope we can work together again soon.
Kjell Bergsma - Owner The Landing Pages Specialist