retourneren

Retourneren of annuleren

Bestelling wijzigen of annuleren

Je bestelling wijzigen of annuleren is mogelijk, mits je bestelling nog niet is verzonden. Ga hierbij als volgt te werk:

Wijziging doorgeven

Stuur een email met de titel “WIJZIGING”. Vermeld het bestelnummer (terug te vinden in orderbevestiging).

Vermeld welke producten aan de bestelling toegevoegd dienen te worden en/of welke producten uit de bestelling verwijderd dienen te worden.

Na ontvangst van je email, sturen wij je een bevestiging. Mocht er sprake zijn van een prijsverschil, dan komt dit eveneens in de bevestigingsemail aan de orde.

Annulering doorgeven

Stuur een email met de titel “ANNULERING”. Vermeld het bestelnummer (terug te vinden in de orderbevestiging).

Vermeld in het bericht of de bestelling geheel dan wel gedeeltelijk geannuleerd dient te worden en of er producten voor in de plaats dienen te komen.

Na ontvangst van je email, sturen wij je een bevestiging. Indien sprake is van een terugbetaling (creditering), dan word je hierover nader geïnformeerd.

Heb je per email al een statusbericht ontvangen dat je bestelling is verzonden, dan is wijzigen of annuleren niet meer mogelijk. In dat geval kun je gebruik maken van ons online retourformulier.

Zichttermijn

Op grond van de Wet Kopen of afstand heb je als consument het recht om je reguliere online aankopen binnen 14 dagen te retourneren aan de verkoper. Daarbij dient bij inruiling de terugbetaling binnen uiterlijk 30 dagen plaats te vinden.

Snelle verwerking van je retourzending

Mocht je je bestelling geheel of gedeeltelijk willen terugsturen, dan is dit geen enkel probleem. Vraag allereerst je retour aan. Hierna informeren we je per email over de retourinstructies. Na ontvangst van je retour, handelen we je in- of omruiling binnen 3 werkdagen af.

Terugbetaling binnen enkele dagen

Binnen 5 dagen geld terug op de gebruikte tegenrekening. Ruil je je bestelling in, of is er een prijsverschil bij een omruiling ontstaan, dan geven we het verschuldigde bedrag aan je terug. De terugbetaling geschiedt vervolgens in 1 tot 5 werkdagen.