Innovatieve online oplossingen ontwikkeld met zorg, passie en precisie.

CASE STUDY
D2A Dental2Art is een “state-of-the-art” tandtechnisch laboratorium dat cosmetische en esthetische tandprothetische producten ontwikkelt.
Branding
Design
Website Development
D2A DENTAL2ART
Herpositionering van activiteiten en lancering nieuwe bedrijfsnaam.
Na enkele decennia dezelfde uitstraling, tone of voice en visuals gebruikt te hebben was het tijd voor een update. Het was voor D2A erg belangrijk dat hun website niet saai mocht zijn, zoals vaak het geval is in de tandtechnische sector. Doordat de doelgroep van de website gemengd is, tandartsen en patiënten, was het al snel duidelijk dat het ontwerp een open en vlot karakter moest hebben.
DOELSTELLINGEN
  • Creëer een "artful" gevoel zodat D2A gezien wordt als vernieuwend in de markt.
  • Ontwerp een mobielvriendelijke website die bezoekers verleidt en gebruiksvriendelijk is.
  • Ontwikkel een maatwerk oplossing door gebruik te maken van het WordPress platform zodat het onderhouden van de website eenvoudig blijft en makkelijk uitgebreid kan worden in de toekomst.
PLANNING
Samen met D2A werden er verschillende manieren bedacht hoe bezoekers de website zouden gebruiken. Tevens werden er verschillende brainstormsessies belegd om vast te leggen welke informatie getoond moest worden. Tijdens deze sessies werden ook ideëen heen en weer gekaatst om tot een nieuw en dynamisch ontwerp te komen.
DESIGN & DEVELOPMENT
Capaly nam het voortouw en ging de uitdaging aan om niet te vervallen in de huidige design trends. Het was tevens essentieël dat het ontwerp van de website gebruiks- en mobielvriendelijk was. Van pen en papier naar programmacode en computers, Capaly ging aan de slag om de website to stand te brengen. De nieuwe website is nu makkelijk bij te houden doordat die is opgezet met het WordPress platform.
RESULTAAT
De doelstellingen werden behaald en de website ging succesvol live. D2A was dolenthousiast met de website. Door gebruik te maken van hoogwaardig beeldmateriaal, een uitgekiend ontwerp en gebruik van lettertypes die een statement maken is de website het perfecte communicatiemiddel dat D2A zocht.
Toen Capaly met een voorstel kwam voor de website wist ik meteen dat ze begrepen wat ik wou.
Johan Steenbergen - eigenaar D2A
website design ontwikkeling wordpress
Meer weten? Benieuwd hoe Capaly jouw onderneming kan helpen?