Mooie webshops met de beste shopping ervaringen.

ecommerce

ECOMMERCE / WEBSHOPS

Meer mensen winkelen online dan ooit tevoren. Het is goedkoper, comfortabel en je kunt producten met één druk op de knop vergelijken. Maar webshop klanten worden steeds veeleisender, ze willen meer keuze, meer flexibiliteit, een verscheidenheid aan leveringsopties en dit alles tegen lagere prijzen. Om aan deze steeds complexere behoeften tegemoet te komen, heb je een goed ontworpen en functioneel eCommerce webshop ontwerp nodig dat net zo laagdrempelig als uitnodigend is.

Webshops ontwikkeld door Capaly hebben altijd een heldere boodschap en krachtige calls-to-action om de online shopper te overtuigen om te kopen. Door intuïtief en consistent webshop design, productpagina's die snel laden en een optimaal checkout proces worden alle mogelijke obstakels verwijderd.

Wat je verkoopt, het aantal producten en het gedrag van je klanten zijn factoren die bepalen welke eCommerce oplossing ingezet moet worden. Capaly helpt om van je online avontuur een succes te maken.

Er komen genoeg bezoekers op mijn webshop maar het percentage die overgaat tot een aankoop is te laag.

Capaly webshops maken gebruik van WordPress in combinatie met WooCommerce. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte open source content management platform om eCommerce oplossingen te bouwen.

De combinatie WordPress en WooCommerce is zeer flexibel en perfect geschikt voor zowel kleine als grote webshops. Als webshopeigenaar kun je zelf je winkel beheren en op elk gewenst moment aanpassen zonder voorafgaande kennis van programmacode of webdesign.

28% van alle webshops wereldwijd draait op WooCommerce.

webshop ecommerce
Maak van je webshop een succes!