impactvolle mobielvriendelijke websites. optimaal converterende landingspagina's.

WEBSITES

Capaly benadert het ontwikkelen van websites vanuit een creatief en strategisch perspectief. Elke website, van complexe functionaliteit tot het kleinste detail, moet niet alleen verbluffend zijn maar moet ook een duidelijk doel hebben.

In het digitale tijdperk is je website het krachtigste marketingtool. Het vormt een directe brug tussen je bedrijf of merk en je doelgroep. Het is van cruciaal belang dat het opzetten en ontwikkelen van je website goed wordt uitgevoerd. Van de esthetiek tot de ervaring die het creëert, het moet je klanten op elk contactpunt boeien en betrekken.

Responsive webdesign zorgt voor een optimale website gebruikerservaring.

Responsive webdesign is een techniek die wordt gebruikt om een webpagina op te zetten. Die techniek zorgt ervoor dat de webpagina zich aanpast aan het toestel waarop de pagina getoond wordt. Dat kan een grote desktopmonitor, een laptop, een tablet of een smartphone zijn.

Lees ook: Hoe ontwikkel je een succesvolle landingspagina

Het doel van responsive design is om één website te hebben, maar met bepaalde elementen die op toestellen van verschillende groottes anders reageren. Hierdoor past de website zich automatisch aan op basis van het toestel waar de bezoeker het op ziet.

De mobiele gebruikerservaring van een website is één van de voornaamste factoren in het SEO-algoritme van Google.

Google wil gebruikers de beste ervaring bieden en doet dat onder andere door websites te rangschikken op basis van hoe gebruiksvriendelijk ze zijn. De mobiele gebruikerservaring van je website is nu een belangrijke factor in deze evaluatie.

Meer weten of vandaag nog starten met jouw project.
webshop ecommerce