wordpress onderhoud service kosten prijs

WordPress onderhoud: kosten en gangbare prijzen

WordPress onderhoud service: voordelen voor jou en jouw onderneming. Met een WordPress onderhoudscontract waarborg je de veiligheid, snelheid en stabiliteit van je WordPress website.

Wat is het nut van een WordPress onderhoud service?

Een WordPress website ontwikkelen houdt niet op bij het ontwerpen en het vullen van de pagina’s. Na de lancering moet je ook aandacht hebben voor het onderhoud van je website. Dat kun je natuurlijk zelf doen maar ben je niet liever bezig met je bedrijf in plaats van tijd te besteden aan het onderhoud van je WordPress website?

Wat is WordPress Onderhoud en waarom is het zo belangrijk?

In 2016 had WordPress 31 geïdentificeerde kwetsbaarheden en vorig jaar waren er 24 kwetsbaarheden vastgesteld. Door regelmatig onderhoud van je website houd je je investering veilig en voorkom je kostbare problemen. Als je je website niet actueel houdt, riskeer je beveiliging en mis je nieuwe functies en prestatieverbeteringen.

Een WordPress onderhoudspakket moet minimaal het volgende bevatten:

  • WordPress updates
  • Theme en plugin updates
  • WordPress backups
  • WordPress Security

Meest voorkomende WordPress veiligheidsproblemen

De meest voorkomende WordPress veiligheidsproblemen zijn brute force aanvallen waarmee hackers proberen toegang te krijgen tot een WordPress website, file inclusion exploits bestaat uit het toevoegen van bestanden aan de broncode door een hacker, SQL injections is manipulatie van de database, cross-site scripting (XSS) en malware.

Lees ook: Waarom kan ik geen plugins in WordPress installeren?

Wat zijn de kosten van een WordPress website onderhoudscontract?

Een veelgestelde vraag die je hoort bij een WordPress onderhoudscontract is “Wat zijn de kosten per maand of jaar voor een website onderhoud?”.

De meest voorkomende onderhoudsplannen starten rond de € 60 en kunnen oplopen tot € 299 per maand. De starterspakketten bevatten meestal standaard het updaten van WordPress core, plugins en themes, regelmatige backups en beveiliging terwijl de meest uitgebreidere pakketten een 24/7 helpdesk bevatten.

Hoe starten met WordPress onderhoud, wat hebben ze nodig?

Vaak wordt er gestart met een website review en inspectie. Door een analyse op te maken van de huidige plugins en theme wordt bekeken of alles is zoals het hoort. Daarna volgt een gesprek over de verwachtingen, daarop komt er dan een voorstel met de mogelijkheden.

Na het overhandigen van enkele admin gegevens kan gestart worden met het onderhoudscontract. Meestal worden er wekelijkse of maandelijkse rapporten verstuurd naar de eigenaar van de website.

Benieuwd naar het Capaly WordPress onderhoudscontract? Kijk op de pagina WordPress Onderhoud wat de mogelijkheden zijn en hoe je makkelijk kunt starten.

(Free Vector Art by Vecteezy!)