Passie voor webdesign en web development.

WIE OF WAT IS CAPALY

freelance web front end developer

Capaly is mijn thuishaven. Rik Dekyvere is mijn naam, aangenaam. Ik ben een freelance web / front end developer. Door te focussen op creatieve en resultaatgerichte oplossingen breng ik jouw innovatieve ideeën tot leven.

Of je nu een website, een eCommerce webshop of een volledig op maat gemaakte oplossing nodig hebt, ik kan ontwerpen en ontwikkelen wat je zoekt.

Ik help éénpitters en kleinbedrijf om met hun website een online impact te maken.

MIJN AANPAK
Geen enkel project is hetzelfde. Daarom benader ik het creatief proces zo organisch mogelijk. Er is wel een duidelijk patroon te volgen in dit proces.
werkwijze ontdekken vooronderzoek en planning
ONTDEKKEN
Vooronderzoek & Planning
Door vragen te stellen kom ik meer te weten over jou en jouw onderneming. Wie ben je? Wat doe je? Wat zijn de doelen van jouw project, wat moet het doen? In deze fase wil ik ontdekken wat de globale doelstellingen van het project zijn.
werkwijze design een oplossing vinden
DESIGN
Een oplossing vinden
Met de informatie die je mij hebt gegeven ga ik op zoek naar een oplossing die past bij je budget. Om te beginnen komt er eerst een offerte, zodra je het daarmee eens bent, ga ik aan de slag. Ik zal vragen naar feedback op schetsen, marketingideeën en/of design mockups. Jouw input is belangrijk en ik moedig je aan om deel te nemen in dit proces.
werkwijze develop ideeën tot leven brengen
DEVELOP
Ideeën tot leven brengen
Nu is het tijd om de schetsen en modellen tot leven te brengen en er komt een koppeling met een cms. In dit stadium wordt het duidelijk hoe het allemaal samenkomt en eruit zal zien.
werkwijze compleet project
OPLEVEREN
Compleet Project
In de laatste fase wordt alles opgeleverd en begin ik met het verzamelen van data om zo het resultaat te kunnen meten. Maar dit betekent natuurlijk niet het einde, ik bied ondersteuning, online trainingen en sta ik klaar indien je vragen hebt.
Wat klanten vertellen
Toen Capaly met een voorstel kwam voor de website wist ik meteen dat ze begrepen wat ik wou.
Johan Steenbergen - eigenaar D2A
My client needed a web presence quickly for an event and education and health non-profit
and Capaly delivered! Easy and seamless process with the client and his target market giving high marks for the end product.
Kudos to the development team for making my job easy on this project.Jeff Black - Owner i2DesigN
It has certainly been a pleasure to work with you and your team. Rik is a real gem and a true professional.
Capaly made the entire website development & testing process seamless and pain free. I truly hope we can work together again soon.
Kjell Bergsma - Owner The Landing Pages Specialist